Enucuzu.com; uçak bileti ve otobüs bileti rezervasyonu yapacak olan müşterilerin ödeme süreçlerini her zamankinden daha pürüzsüz ve pratik hale getirmek için Sanal POS hizmetlerinde uzmanlaşmış olan yerli elektronik para kuruluşu Param ile iş birliği yaptı.

Enucuzu.com kullanıcıları artık Param altyapısı ile ödeme işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekken ödeme sırasında kredi kartı ile 12 taksite kadar * taksit imkanlarından yararlanabilecekler.

Siz de Enucuzu.com üzerinden onlarca farklı otobüs ve hava yolu firmasını karşılaştırarak seyahatiniz için en ucuz bilet fırsatını bulabilir; ucuza, taksitli ve indirimli seyahatin tadını çıkarabilirsiniz.

Param Hakkında

Param Hakkında

2014 yılında TURK Elektronik Para A.Ş. markası altında kurulan Param, Türkiye’nin ilk lisanslı elektronik para kuruluşudur.

Kurulduğu günden bu yana sektör genelinde pek çok ilke imza atan Param, bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik çeşitli ödeme, tahsilat ve pazaryeri çözümleri geliştirmiştir.

Param Bireysel, bireysel kullanıcıların diledikleri zaman para çekmesine, para göndermesine ve ödeme yapmasına olanak sunan Param Mobil ve çeşitli fırsatlarla donatılmış bir ön ödemeli kart türü olan ParamKart hizmetlerini içerir.

Param Kurumsal ise kurumsal kullanıcıların ödeme almasına, tahsilat yapmasına, pazaryeri akışını ve kurumsal harcamalarını yönetmesine olanak sunan ParamBusiness Kart, Sanal POS (ParamPOS), POS Mini, Kolay Tahsilat, ParamTIK ve Pazaryeri Çözümü hizmetlerini içerir.

Param tarafından geliştirilen sanal pos hizmeti ParamPOS, günümüzde 70.000’den fazla kurumsal ve bireysel müşterinin tahsilatına aracılık etmektedir.

ParamPOS, geçtiğimiz on iki ay içinde 175.000.000’dan fazla işleme ve 85.000.000.000 TL’den fazla işlem hacmine aracılık etmiştir.

Enucuzu.com Hakkında

Enucuzu.com Hakkında

Enucuzu.com, modern yaklaşımlarla seyahat sürecini her zamankinden daha erişilebilir, daha konforlu ve daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan çevrim içi bir seyahat acentasıdır.

Enucuzu.com, Türkiye’nin dört bir köşesine ulaşım sağlayan onlarca otobüs firması ve dünyanın bir ucunu diğer bir ucuna bağlayan yüzlerce hava yolu firması ile müşterilerine hizmet vermektedir.


* Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 31.07.2023 tarihli ve 10631 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26’ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, 11/01/2019 tarihli ve 8198 sayılı Kurul Kararı ile belirlenen kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda uygulanmamasına ve söz konusu harcamalarda taksitlendirme yapılmamasına karar verilmiştir.

* Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 24.08.2023 tarihli ve 10654 sayılı Kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 26 ncı maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda taksitlendirme yapılmamasına dair 31.07.2023 tarihli ve 10631 sayılı Kurul Kararının, 31.07.2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin harcamalarda uygulanmamasına ve söz konusu harcamalarda taksitlendirme sürelerinin 3 ay olarak uygulanmaya devam edilmesine karar verilmiştir.

Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır