UEFA Avrupa Ligi kapsamında Son 16 için rekabet eden Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki ilk karşılaşma Galatasaray’ın 3 – 2 üstünlüğü ile sona ermişti.

22.04.2024 tarihinde düzenlenecek olan rövanş maçında skor, bir üst tura çıkmaya hak kazanan takımın belirlenmesini sağlayacak.

Sparta Prag – Galatasaray Maçı (22.04.2024) Hakkında Merak Edilenler

Sparta Prag – Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda oynanacak, şifreli mi yoksa şifresiz mi olacak, kadro belli oldu mu ve Galatasaray kaç gol atmalı? Gemini, ChatGPT ve Copilot maç skorunu nasıl tahmin etti?

Sparta Prag - Galatasaray Maçı (22.04.2024) Hakkında Merak Edilenler

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Sparta Prag ve Galatasaray arasında düzenlenecek olan Avrupa Ligi rövanş maçı 22.02.2024 Perşembe günü oynanacak.

Karşılaşmanın ilk etabını 3 – 2 üstünlükle bitiren Galatasaray, 22.04.2024 23:00 (TSİ) itibarıyla başlayacak olan maçta adını son 16 turuna yazdırmak için çaba gösterecek.

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Oynanacak?

Sparta Prag – Galatasaray karşılaşması ilk maçta olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarına sahip olan Exxen üzerinden yayınlanacak.

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Şifresiz mi Olacak?

Hayır, Sparta Prag – Galatasaray karşılaşması UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarına sahip olan Exxen üzerinden ücretli olarak yayınlanacak.

Letna Stadyumu (Generali Arena) Nasıl Gidilir?

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Nerede Oynanacak?

22.04.2024 Perşembe günü oynanacak olan Sparta Prag – Galatasaray maçı Çekya’nın başkenti Prag’daki Letna Stadyumu (Generali Arena)’da düzenlenecek.

Letna Stadyumu (Generali Arena) Nasıl Gidilir?

Letna Statı (Generali Arena), Çekya’nın başkenti Prag’da bulunmaktadır. Enucuzu.com üzerinden onlarca farklı hava yolu şirketini karşılaştırarak en ucuz Prag uçak bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Letna Statı’na (Generali Arena) ulaşım için en pratik yöntem Letna Stadyumu’nun bitişiğindeki Milada Horakova Caddesi’nde bulunan tramvay hattını kullanmaktadır.

Letna Statı’na 1, 2, 8, 12, 25 ve 26 numaralı tramvay hatları hizmet vermektedir. Letna Stadyumu’nun (Generali Arena) bitişiğindeki bu tramvay durağının adı ise Sparta’dır.

Letna Statı’na en yakın metro hattı doğuda Vltavská ve batıda Hradčanská olmakla birlikte her iki durak da yürüyerek ulaşım için bir miktar uzak olduğundan metro hattını kullanmanız gerekli ise tramvay ile aktarma yapmanız gerekebilir.

Václav Havel Havalimanı’ndan Letna Stadyumu’na (Generali Arena) ulaşmak için havalimanından 119 numaralı otobüs hattına binmeniz ve Divoká Šárka durağında inerek 1 ya da 26 numaralı tramvay hattına binerek Letenské náměstí durağında inmeniz yeterli olacaktır. Ardından, birkaç dakika boyunca yürüyerek Generali Arena’ya ulaşabilirsiniz.

Prag’ın toplu taşıma sistemi Google Maps ile entegre edilmiştir. Google Maps üzerinden gitmek istediğiniz konumu seçerek kullanmanız gereken hattı kontrol edebilir, ayrıca tahmini ulaşım süresini ve maliyetini görüntüleyebilirsiniz.

Sparta Prag – Galatasaray Önceki Maç Kaç Kaç Bitti?

15.02.2024 tarihinde düzenlenen Galatasaray – Sparta Prag maçı 3 – 2 bitmiş ve Galatasaray, rakibi Sparta Prag’ı mağlup etmişti.

Sparta Prag - Galatasaray Önceki Maç Kaç Kaç Bitti?

Maçta skor gelişimi Kerem Demirbay (19′, 1 – 0), Angelo Preciado (47′, 1 – 1), Dries Mertens (60′, 2 – 1), Jan Kuchta (65′, 2 – 2) ve Mauro Icardi (90+1′, 3 – 2) şeklinde gerçekleşmişti.

Sparta Prag – Galatasaray Maçında Galatasaray Kaç Gol Atmalı? Nasıl Tur Atlar?

15.02.2024 tarihindeki Galatasaray – Sparta Prag maçı 3 – 2 bittiğinden dolayı Galatasaray rövanş maçında berabere kalsa dahi (0 – 0, 1 – 1, 2 – 2 vb.) bir üst tura çıkmaya hak kazanıyor.

Galatasaray’ın tek farklı skorla mağlup olması (0 – 1, 1 – 2, 2 – 3 vb.) halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek ve eşitlik bozulmadığı takdirde turun yükselenini penaltı atışları belirleyecek.

Sparta Prag – Galatasaray Maç Kadrosu (İlk 11) Belli Oldu mu?

Sparta Prag – Galatasaray karşılaşması için kadro bilgisi henüz paylaşılmadı. Kadro, karşılaşmadan kısa bir süre önce netleşecektir.

15.02.2024 tarihinde düzenlenen Galatasaray – Sparta Prag karşılaşmasının ilk etabında kadro dağılımı şu şekilde belirlenmişti:

  • Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Nelsson, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.
  • Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Sorensen, Krejci, Preciado, Laçi, Kairinen, Rynes, Birmancevic, Karabec, Kuchta.

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Skor Tahminleri

Sparta Prag – Galatasaray maçının olası sonucuna yönelik ortak bir fikir birliği bulunmuyor. Yorumcuların bir kısmı Galatasaray’ın bu maçı rahat bir şekilde kazanabileceğini öne sürerken bir kısmı maçın Sparta Prag’ın evinde oynanmasından ötürü şansın daha düşük olabileceğini vurguluyor.

Sparta Prag – Galatasaray Maçı Yapay Zeka Skor Tahminleri

  • Google Gemini:Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak, Sparta Prag – Galatasaray rövanş maçının skorunu 2 – 2 olarak tahmin ediyorum. Galatasaray’ın ilk maçın avantajını kullanarak deplasmanda da gol atmasını bekliyorum. Sparta Prag’ın da evinde Galatasaray’ı yenmek için her şeyi yapacağını ve en az iki gol atacağını düşünüyorum. Ancak futbolun sürprizlerle dolu bir spor olduğunu ve her şeyin sahada olacağını da unutmamak gerekiyor.
  • ChatGPT:Sparta Prag – Galatasaray rövanş maçı oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Ancak, Galatasaray’ın önceki maçta Sparta Prag’a karşı üstünlük sağlamış olması onların morallerini yüksek tutabilir. Ancak deplasmanda oynamaları ve rakibin ev sahibi olması nedeniyle zorlu bir maç olacak. Tahminim: Sparta Prag 1 – 1 Galatasaray.
  • Microsoft Copilot:Galatasaray, 15 Şubat 2024 tarihinde Sparta Prag ile UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında karşılaştı. Bu heyecan dolu mücadeleyi Galatasaray 3 – 2 kazandı. Galatasaray’ın gollerini Kerem Demirbay (19. dakika), Dries Mertens (60. dakika) ve Mauro Icardi (90+1. dakika) kaydetti. Sparta Prag’ın golleri ise Preciado (47. dakika) ve Kuchta (65. dakika) tarafından geldi. Ayrıca, Galatasaray’da Nelsson (62. dakika), Sparta Prag’da ise Rynes (80. dakika) kırmızı kart gördü. Rövanş maçı olan Sparta Prag – Galatasaray karşılaşması 22 Nisan 2024 tarihinde oynanacak. Tahminim: Sparta Prag 2 – 1 Galatasaray. Ancak unutmayın, futbolun büyülü dünyasında her şey olabilir! 🌟⚽
Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır