Hayalinizdeki düğünü planlamak için geçirdiğiniz onca zorlu günün ardından eşinizle birlikte geçireceğiniz özel ve dinlendirici bir balayı tatilini iple çekiyor olabilirsiniz.

Balayını sıradan bir tatilden daha özel ve daha dinlendirici kılmanın yollarından birisi onu tam olarak nerede ve nasıl geçireceğinize karar vermekten geçer ancak binlerce farklı seçenek arasından size uygun olanı bulmak düşündüğünüzden daha zor olabilir.

Neyse ki Enucuzu.com tarafından hazırlanan bu liste süreci sizin için çok daha kısa bir hale getirecek. Bu içeriğimizde Türkiye’nin En İyi Balayı Otelleri ile karşınızdayız.

Türkiye’nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

  • Kapadokya: Museum Hotel
  • Fethiye: La Boheme Kabak
  • Marmaris: Pilos Suites
  • Kemer: Balmy Beach Resort
  • Kaş: Suna Sun Boutique Hotel
  • Alaçatı: Viento Otel Alaçatı
  • Cunda: Cunda Despot Evi

Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Museum Hotel

Kapadokya, balayı tatilinin romantik yanını öne çıkarmak isteyen çiftler için harika bir seçenektir. Kapadokya’da nerede kalmalı sorusunun yanıtı ise Museum Hotel olarak yanıtlanabilir.

Museum Hotel İncele ve Rezervasyon Yap

Kapadokya’nın eşsiz manzarasını konu alan konumu, geleneksel taş odaları, müze tarzında tasarlanan iç ve dış mekan tasarımı, antika dekorasyonlar ve çok daha fazlası ile öne çıkan Museum Hotel’in en ikonik noktalarından birisi de Kapadokya manzarasının yanı sıra biten manzaralı ısıtmalı sıcak havuzu olabilir.

Museum Hotel İncele ve Rezervasyon Yap

Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumu, alışılmışın dışındaki müze konsepti, birbirinden tamamen farklı ve paha biçilmez antikalarla dekore edilmiş 34 çok özel kaya ve geleneksel taş odası, nefes kesici manzarası, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux hizmet kalitesi, 34 odaya hizmet etmek için özel olarak eğitilmiş 85 kişilik seçkin ekibi ile sunduğu kusursuz hizmet kalitesi ve birbirinden büyüleyici detaylarıyla, Museum Hotel eşsizdir.

1998 yılında Indigo Turizm (Group) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Tosun tarafından restorasyonuna başlanan Museum Hotel, 2002 yılında dönemin Turizm Bakanı Sn. Erkan Mumcu tarafından resmi açılışı yapılarak INDIGO markası altında hizmet vermeye başlamıştır. Sadece 34 çok özel odası bulunan Museum Hotel, tahmin edilenin aksine oldukça geniş ve bir o kadar da eşsiz bir alana konumlanmıştır.

Eski harabe, mağara ve yıkıntı evlerin aslına sadık kalınarak, özenle restore edilmesi sonucu meydana gelen Museum Hotel, Kapadokya bölgesinin ilk lüks oteli olarak bu alanda Kapadokya için oldukça seçkin bir örnek olmayı başarmıştır.

Nevşehir Gezi Rehberi

Museum Hotel; Uçhisar Kalesi’ne 1 km, Göreme Açık Hava Müzesi’ne 4 km, Zelve Açık Hava Müzesi’ne 8 km, Paşabağ ve Devrent Vadisi’ne 10 km, Ürgüp’e 15 km, Kaymaklı Yeraltı Şehri’ne 25 km, Kapadokya Havalimanı’na 30 km ve Kayseri Havalimanı’na 65 km mesafededir.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

La Boheme Kabak

La Boheme Kabak, balayı tatilini Fethiye’nin Ege Denizi manzarasına karşı nefes kesen çam ormanları arasında geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftandır.

La Boheme Kabak

Butik bir tasarıma sahip olan La Boheme Kabak, 10 dönüm arazi içinde deniz manzaralı sedir bungalovlar, özel plaj ve Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetler sunmaktadır.

La Boheme Kabak

Büyüleyici manzarası ve deniz kıyısındaki konumuyla La Boheme Kabak, bohem bir cennete sizi davet ediyor. Burası doğayla bütünleşebileceğiniz ve “tatil” tanımınızı sonsuza kadar değiştirebileceğiniz eşsiz bir mekan. 10 dönüm arazi içinde yer alan, “Bohem” tanımının lüks ve konforlu halini yansıtmak üzere tasarlanmış tamamı deniz manzaralı sedir bungalovları, özel plajı ve denizin en taze ürünleri ile Akdeniz Mutfağının özgün tatlarını birleştiren restoranımız sizleri bekliyor.

La Boheme Kabak, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Kabak Koyu’nda konumlanmaktadır.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Pilos Suites

Pilos Suites, Muğla’nın Marmaris ilçesinin nispeten daha sakin bir bölgesi olan Turunç’ta konumlanan lüks bir oteldir. Pilos Suites, yine nispeten daha sakin bir tatil arayanlar için uygun seçeneklerden birisidir.

Pilos Suites İncele ve Rezervasyon Yap

Turunç’un plajında denizin tadını çıkarırken bardan bir şeyler atıştırabilir, öğlen ve akşam farklı mutfakların lezzetlerini tadabilirsiniz.

Pilos Suites İncele ve Rezervasyon Yap

Pilos Deluxe, hayata geçirirken amacımız, bulunduğumuz coğrafyanın en güzel yönlerini her köşesinde görebileceğiniz bir mekan oluşturmaktı. Tüm misafirlerimizle, tatilinden sonra da kopmayacak bağ kurmayı hedefleyen huzurlu bir hafifleme mekanı. Öyle ki, Pilos Deluxe bir rüyadan uyandığınızda gün boyu aklınıza takılan, bütün bir sene boyunca aklınızın bir köşesinde hep sizi çağıran, yaşadıklarınızı aklınızdan çıkaramayacağınız bir mekandır.

Pilos Deluxe olarak yatağınızın, odanızın, yemek yediğiniz restoranımızın konforuna özendik, ama bizler için “konfor” sadece bunlar demek değil. Bütün bir senenin yükünü çekmiş olan bedeniniz kadar, aklınızın da bu konfor duygusunu yaşamasını istiyoruz. Dolayısıyla Pilos Deluxe’ta her bir detayı, zihninizin de konforlu bir tatil geçirmesi için tasarlanmıştır.

Pilos Suites, Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunmaktadır.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Balmy Beach Resort

Kemer’de sıcak bir yaz günü eşinizle birlikte denizin tadını çıkarmak isterseniz Balmy Beach Resort sizin içi en uygun otel tercihi olabilir.

Balmy Beach Resort İncele ve Rezervasyon Yap

Tatil dönemi boyunca süregelen etkinlikleri, her şey dahil konsepti, lezzetli mutfağı ve sakin atmosferi ile öne çıkan Balmy Beach Resort, Adults Only (+18) konseptini benimsemiş bir oteldir.

Yani tüm misafirler en az 18 yaşında olmak zorundadır. Bu bakımdan daha sakin bir tatil isteyenler Balmy Beach Resort’u değerlendirebilirler.

Balmy Beach Resort İncele ve Rezervasyon Yap

Kemerin kalbinde bir macera yaşayın. Balmy dünyasında romantik çiftler ve eğlenceyi doruklarda yaşamak isteyen arkadaş grupları için unutulmaz deneyimler sizleri bekliyor. Kemer’in doğasıyla gerçek bir bütünleşmenin tadını çıkarın. Bizimle olan yolculuğunuz tamamlandığınızda, yaşam için değişmiş, ilham almış ve daha hafif hissedin.

Balmy Beach Resort Kemer, Kemer’in uçsuz bucaksız turkuaz denizi ve yeşilin her tonunu saklayan ormanları ile sadece yetişkinler için bir vahadır. Antalya’da bulunan Adults Only konseptli otelimizin eşsiz evreninde yeni deneyimler keşfedeceksiniz.

Konfor ve bohem dokunuşlarla hayat bulan Adults Only otelimizde doğanın yeniden doğuşuna tanık olun. Özenle tasarlanmış odalarımızda modern Akdeniz havasını hissederken lüks ve konforun tadını çıkaracaksınız. Tüm ziyaretçilerimizin damak tadına hitap edecek lezzetli ve sağlıklı yemekler ile tatiliniz boyunca tüm duyularınız tatmin olacak.

Balmy Beach Resort; Kemer’e 18 km, Antalya Merkez’e 29 km ve Antalya Havalimanı’na 40 km mesafededir.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Suna Sun Boutique Hotel

Suna Sun Boutique Hotel, Kaş’ın Çukurbağ bölgesinde bulunan lüks ve butik bir oteldir. Çukurbağ, hem sakin hem de berrak denizi ile tanınan bir bölgedir.

Suna Sun Boutique Hotel İncele ve Rezervasyon Yap

Suna Sun Boutique Hotel’in şef kadrosunun tamamı Mutfak Sanatları Akademisi’nden çıkmıştır. Yemekler, Suna Sun Boutique Hotel’in Antalya’da bulunan çiftliklerinden elde edilen sağlıklı ve organik besinler ile hazırlanır.

Suna Sun Boutique Hotel de tıpkı listemizdeki diğer bazı otellerde olduğu gibi Adults Only konseptini belirlemiştir ancak minimum yaş sınırı 18 yerine 14 olarak tutulmuştur.

Suna Sun Boutique Hotel

Amacımız; Suna Sun Hotel’de geçirdiğiniz süre boyunca konaklama deneyiminizi, doğanın bize sunduğu saflıkla buluşturarak kusursuz hale getirmek. Kaş’ın eşsiz doğasını, lüks ve konforla buluşturan otelimiz tecrübeli kadrosu, ödüllü şefleri, kaliteli hizmet anlayışı ve yetişkinlere özel konseptiyle unutulmaz anlarınıza yenilerini eklemeniz için yılın 12 ayı boyunca hizmetinizdedir.

Her şeyin hayal etmek ile başlayıp sevgiyle büyüyeceğine inanan Suna Sun Hotel ekibi olarak hem insana hem de doğaya katkıda bulunma hedefiyle yola çıkarak Kaş’ın değerine değer katacak, çevreye ve tüm canlılara saygılı bir otel yaratmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya’da bulunan çiftliğimizde oluşturduğumuz sağlıklı ve organik besinlerle hizmet verme felsefemizi büyük bir emek ve özenle Kaş’a taşıdık.

Suna Sun Boutique Hotel, Antalya’nın Kaş ilçesindeki Çukurbağ bölgesinde konumlanmaktadır. Bu bölge berrak denizi ile tanınır.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Viento Otel Alaçatı

Viento Otel Alaçatı, Alaçatı’nın şirin sokaklarında daha hareketli bir balayı tatili arayan çiftler için uygun bir otel tercihi olacaktır.

Viento Otel Alaçatı İncele ve Rezervasyon Yap

Yüz yıllık taş konakta hizmet veren Viento Otel Alaçatı, modern tarzı eski hatlar ile birleştiren butik bir otel olarak tanımlanabilir.

Alaçatı Çarşısı’na 5 dakika, Oasis Aquapark Eğlence Parkı’na 15 dakika ve İzmir’in ve hatta Türkiye’nin en popüler plajlarından birisi olan Ilıca Plajı’na 30 dakika yürüme mesafesinde olan Viento Otel Alaçatı, renkli Alaçatı gecelerine yakın olmanızı sağlar.

Ilıca

Rüzgar sörfüne elverişli plajları, tarihi taş evleri ve şirin sokakları ile görenleri kendine hayran bırakan Alaçatı?da yer alan Viento Otel, misafirlerini doğa ile iç içe huzur verici ortamda ağırlıyor. Tesisin konforlu ve zarif tasarlanmış odalarında; minibar, merkezi klima, kettle, çay-kahve seti, kasa, buklet banyo ürünleri ve balkon bulunuyor. Misafirler odalarının balkonunda doğanın sesi eşliğinde keyif dolu akşamlar geçirebilirler. Tesise yakın bir yerde misafirlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri otopark yer alıyor.

Resepsiyon 24 saat hizmet veriyor. Her sabah misafirlere taze sebzelerden ve yöresel lezzetlerden oluşan zengin bir kahvaltı sunuluyor. Gün içinde beş çayı süresi boyunca sınırsız ev yapımı kek ve kurabiyeler ikram ediliyor. Alaçatı’nın kafe ve restoranları tesise yürüme mesafesinde yer alıyor. Misafirlerin sıcak günlerde serinleyebilecekleri yüzme havuzu ve jakuzi tesiste mevcut. Viento Otel Alaçatı, Çeşme’nin merkezine 10 km uzaklıkta konumlanıyor.

Viento Otel Alaçatı, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde konumlanmaktadır.


Türkiye'nin En İyi Balayı Otelleri Listesi

Cunda Despot Evi

Cunda Despot Evi, balayını tatilini alışılmışın dışında bir konumda geçirmek isteyenler için Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası sınırlarında bulunan bir oteldir.

Cunda Despot Evi İncele ve Rezervasyon Yap

Eski dönemlerin mimarisi korunarak hayata geçirilen Cunda Despot Evi, tarihi dokunun anbean hissedilebildiği bir yer.

İçinde havuz, sauna, buhar odası, hamam, jakuzi ve masaj salonu bulunan Cunda Despot Evi, denizin de hemen dibinde konumlanıyor.

Cunda Despot Evi’nde kaldığınız süre boyunca Cunda Adası’nı yakından keşfedebilir, hem Cunda Despot Evi’nde hem de yerel restoranlarda yerel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.

Cunda Despot Evi İncele ve Rezervasyon Yap

Sizleri Cunda’daki evinize kısa bir yolculuğa çıkarma vakti… Sabahları Rum esintileri eşliğinde yeni bir güne merhaba derken manzarasıyla ilham veren köşelerinde huzur depolayacaksınız. Her biri özenle dekore edilmiş, geçmişin izleri günümüzün konforu ile buluşan 10 adet odası bulunmaktadır. Odaların 6’sı Deluxe, 4’ü Standart olarak sınıflandırılmıştır. Deluxe odaların manzaralı balkonları vardır. Tarihi bir konukseverlik ile yaşanmışlıklara gözlerinizi açacağınız Cunda Despot Evi; geçmiş ve bir dolu anıya sessizce ev sahipliği yapmış, tarihe hayat veren odalarıyla her detayı özenle düşünülmüş, eşsiz deneyimlerin başladığı bir ev, bir otel.

Cunda Despot Evi, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası sınırlarında konumlanmaktadır.


Sonuç

Enucuzu.com tarafından hazırlanan bu içeriğimizde Türkiye’nin En İyi Balayı Otelleri ile karşınızdaydık. Türkiye sınırlarında bulunan binlerce otel arasından balayı tatili için size en uygun olanı tercih etmek düşündüğünüzden daha zor olabilir.

Bu listemizi kullanarak seçimlerinizi biraz daha daraltabileceğinizi umuyoruz ancak hala diğer seçeneklere göz atmak isterseniz Enucuzu Otel üzerinden dilediğiniz bölgeyi seçtikten sonra size hitap eden filtreleri kullanarak diğer Balayı Otelleri hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır