14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşinize ya da sevgilinize ne hediye etmeniz gerektiğinden emin değilseniz 14 Şubat Sevgililer Günü için alınabilecek hediyeler ile karşınızdayız.

14 Şubat’ı sevdiğiniz insanla nasıl geçirmek istediğinize bağlı olarak tercih edebileceğiniz birden fazla hediye türü bulunmaktadır. Sevgilinizin tam olarak nelerden hoşlandığını göz önünde bulundurarak onu en çok mutlu edecek hediyeyi tercih edebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü için Alınabilecek Hediyeler Listesi

  • Seyahat Bileti
  • Ürün
  • Akşam Yemeği
  • Etkinlik
  • Yeni Deneyimler

1- Seyahat Bileti

14 Şubat’ta sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden birisi birlikte yeni yerler keşfederken elde edeceğiniz deneyimler ve biriktireceğiniz anılar olabilir.

14 Şubat’ın romantizm dolu saatlerini geçirebileceğiniz en iyi konumlardan birkaçını “Aşıklar Şehri” olarak da bilinen Paris, Romeo ve Juliet’in evi olan Verona ve yaz kış büyüleyici manzaralar barındıran Kapadokya olarak sıralayabiliriz.

Paris, Fransa - 14 Şubat Sevgililer Günü Gidilebilecek Yerler

Vize ile uğraşmak istemeyen çiftler için bu dönemlerde karlı dokusu ile insanı içine çeken Belgrad, Türkiye sınırlarında bir yerler arayanlar için de İzmir ve Antalya ideal seçeneklerden birisi olacaktır.

Ayrıca 14 Şubat Sevgililer Günü Gidilebilecek Yerler listemiz üzerinden diğer seyahat önerilerimizi de kontrol edebilirsiniz.

Enucuzu.com, eşinizle ya da sevgilinizle birlikte seyahat etmek istediğinizde en ucuz uçak ve otobüs biletini bulmanıza yardımcı olarak ucuza, indirimli ve taksitli seyahat etmenizi mümkün kılar. Böylece ulaşım masrafınızdan tasarruf ederek çeşitli aktivitelere daha fazla bütçe ayırabilirsiniz.

2- Ürün

14 Şubat’ta sevgilinize ya da eşinize fiziksel bir hediye almak isterseniz onun ne tür şeylerden hoşlandığına bağlı olarak kişisel bir tercihte bulunmanız daha doğru olacaktır.

Örneğin sevgilinize hoşlandığı tema ile ilgili (araba, film serisi, karakter vb.) bir lego hediye ederek hem onu mutlu edebilir hem de legoları birlikte tamamlayarak eğlenceli bir vakit geçirebilirsiniz. Bu süreçte birlikte geçireceğiniz vakit hediyenin iki taraf için de daha anlamlı olmasına yardımcı olacak ve yeni anılar biriktirecektir.

14 Şubat Sevgililer Günü için Alınabilecek Hediyeler

Sevgiliniz fotoğraf çekmekten hoşlanıyorsa bir retro fotoğraf makinesi, kahve tutkunu ise farklı bir kahve demleme seti veya oyun düşkünü ise en sevdiği oyunla ilgili koleksiyon ürünleri hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

Kısacası seçmeniz gereken nihai ürün sevgilinizin tam olarak nelerden hoşlandığına bağlı olacaktır. Ayrıca şu sıralar ihtiyaç duyduğu ya da değiştirmek istediği bazı şeyleri de (örneğin belki bir kablosuz kulaklık ya da akıllı saat) hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

3- Akşam Yemeği

14 Şubat’ı baş başa romantik bir yerlerde geçirmek isterseniz sevgilinizi ya da eşinizi yemeğe çıkarmayı da düşünebilirsiniz.

Yemek için konum seçerken bulunduğunuz şehirdeki restoranları tercih edebileceğiniz gibi şehir dışındaki ve hatta yurt dışındaki restoranları da tercih edebilirsiniz.

Restoran seçiminde ise Michelin Yıldızlı restoranları tercih ederek işinizi şansa bırakmayabilir ya da daha önce hiç denemediğiniz yabancı mutfakları deneyebileceğiniz yöresel restoranları tercih edebilirsiniz.

Ayrıca sevgilinizle ilk kez buluştuğunuz yeri tercih etmek de romantik bir davranış olabilir. Elbette akşam yemeğini evde birlikte hazırlamak da olası seçeneklerden birisidir.

4- Etkinlikler

Sevgililer Günü’ne denk gelen etkinlikleri kontrol ederek bir konser, tiyatro oyunu ya da etkinlik için bilet alabilir ve birlikte gidebilirsiniz.

Sevgilinizin özellikle hoşlandığı bir şarkıcı, grup ya da oyun varsa aramanızı buna yönelik yaparak onu daha da mutlu edebilirsiniz.

Bu sırada seçiminizi yalnızca bulunduğunuz şehir ile sınırlamak yerine farklı konumlardaki etkinlikleri de kontrol edebilir ve seyahat planınızı etkinlik ile taçlandırabilirsiniz.

5- Yeni Deneyimler

14 Şubat’ı farklı bir şeyler yaparak geçirmek isterseniz yeni deneyimlere yelken açabilirsiniz. Örneğin birlikte kampa çıkabilir ve birkaç günü belki deniz kenarında belki de doğa ortamında şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzakta geçirebilirsiniz.

Ya da evde, birlikte bir akşam yemeği hazırladıktan sonra o günü film gecesi olarak ilan edebilir, varsa bir projeksiyon cihazından da yardım alarak devasa bir ekranda en sevdiğiniz filmleri tekrar izleyebilir ya da yeni bir şeyler deneyebilirsiniz.

Belki birlikte kısa süreli bir aşçılık kursuna katılabilir ya da ikiniz de şaraptan hoşlanıyorsanız birlikte üzüm bağlarını ziyaret ederek şarap tadımı yapabilirsiniz.

Maribor, Slovenya

14 Şubat Sevgililer Günü Gidilebilecek Yerler listemizde yer verdiğimiz Maribor, Slovenya, özellikle de şarap tutkunları için harika bir Sevgililer Günü rotası olabilir. Maribor ziyaretinizde ilk olarak dünyanın en eski asmasının bulunduğu Old Vine House’u ziyaret edebilirsiniz. Alan, ayrıca şaraplar hakkında bir tür müze görevi de görüyor. Bölgede bağcılık ve şarap yapımı hakkında çokça değerli bilgi edinebilir, bunların yanı sıra yerel şarapların tadına bakabilirsiniz. Avrupa’nın en eski şarap mahzenlerinden birisi olan Vinag Mahzeni de Maribor’da bulunmaktadır.

Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır