Günümüzde otobüs yolculuklarını her zamankinden daha konforlu hale getirmeye odaklanan çok sayıda üst segment otobüs firması girişimi bulunmaktadır.

Bunların bir kısmı yolcuların birinci sınıf bir ulaşım deneyimi elde etmeleri için özel olarak tasarlanmış kabin planından özel şeflerin görev aldığı ve uçaktaki menüleri aratmayan yemek menüsüne kadar çok sayıda yenilikçi fikir ile pazarda yer edinmeyi başardılar.

Peki en lüks otobüsler hangileri ve firmalar yüzlerce dolarlık bir otobüs yolculuğunu dikkat çekici hale getirmek için ne gibi uygulamalara sahipler?

En Lüks Otobüsler Listesi

  • Napaway
  • Vonlane
  • The Jet
  • RedCoach
  • Featherlite Vantare Platinum Plus

1- Napaway

Napaway uzun süreli yolculuklarda konforlu bir deneyim sunarak hava yolu ulaşımına alternatif olmayı hedefleyen lüks bir otobüs seyahat firması girişimidir.

Napaway

Butterfly olarak adlandırılan kabin yapısı her bir yolcunun kendi kullanımına tahsis edilmiş 13 metrekarelik bir alan sağlar.

Napaway - En Lüks Otobüsler

Kabinde bir dizüstü bilgisayar ya da tablet koyarak kullanabileceğiniz ufak bir açılır masa ve elektronik cihazlar için güç çıkışı vardır. Elbette otobüste yüksek hızlı Wi-Fi bağlantısı da bulunmaktadır.

Ayrıca dinlenmek istediğinizde yatak haline gelebilen koltuklar da dilerseniz yolculuğun tamamının uzanarak geçirebilmenizi sağlar.

Napaway - En Lüks Otobüsler

Yolculuk boyunca kendinize özel kişisel bir alan oluşturmak isterseniz kabinin kapısını örtmenizi sağlayan bir örtü de bulunmaktadır.

Napaway tüm yolculara yastık, çarşaf, battaniye ve (göz maskesi, kulak tıkacı, diş fırçası, diş macunu, mendil ve su içeren bir) bakım kiti vermektedir.

2- Vonlane

Vonlane, tam anlamı ile iş amaçlı kullanımlara yönelik kurgulanan ve özel çalışma ortamı içeren lüks bir otobüs seyahat firmasıdır.

Vonlane

Vonlane tarafından kullanılan tüm otobüsler 2 + 1 düzeninde kurgulanır. Ayrıca koltukların en arka bölümünde 2’li ve 4’lü bir çalışma ortamı bulunur. (Bu koltuklar satın alma aşamasında seçilmelidir.)

Vonlane - En Lüks Otobüsler

Yolculuğun daha sakin, huzurlu ve konforlu geçmesi için otobüsler en fazla 22 yolcudan oluşacak şekilde tasarlanmıştır.

Yolcular için geniş ve konforlu koltuklar sunan Vonlane, tıpkı bir uçak yolculuğunda olduğu gibi özel hostes hizmeti sunmakta; mevsimsel atıştırmalıklar, alkollü ve alkolsüz içecekler servis etmektedir. Ayrıca otobüsün en arka bölümünde küçük bir mutfak bulunur.

Vonlane - En Lüks Otobüsler

Vonlane, hedef yolcu segmenti göz önünde bulundurularak iç mekanın gürültü düzeyini kontrol altında tutmak için küçük çocukları ve küçük çocuklu aileleri kabul etmemektedir.

3- The Jet

The Jet, özellikle de konforlu koltukları ile tanınan bir otobüs firmasıdır.

Koltuklar, yolculuk boyunca ortaya çıkan titreşimlerin ve ani hareketlerin neden olduğu sarsıntıları kesmek için özel hareket engelleme teknolojisi ile donatılmıştır.

The Jet

Koltukların tamamı standart olarak ~ 55 cm genişliğindedir ve vücut hatlarına uyum sağlayan jel ve hafızalı köpük kullanılarak tasarlanmıştır.

The Jet - En Lüks Otobüsler

45 derece geri yatabilen koltuklarda bacak uzunluğu da sektörün en geniş aralığındadır. Bu nedenle The Jet otobüsleri en fazla 14 yolcu kapasitesine sahiptir.

The Jet - En Lüks Otobüsler

The Jet, steril bir yolculuk deneyimi için tüm otobüslerde UV Filtreleme kullanmaktadır. Otobüste tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır.

Yolcular, ücretsiz bira ve şarap da dahil olmak üzere çeşitli yemek ve içecek seçenekleri arasında diledikleri tercihte bulunabilirler.

The Jet ayrıca diğer lüks otobüs firmalarında olduğu gibi temassız ve temiz bir tuvalet, elektronik cihazlar için güç çıkışı ve kablosuz internet bağlantısı vaat etmektedir.

4- RedCoach

RedCoach, daha rahat bir yolculuk deneyimi için özel olarak tasarlanan koltuklara sahiptir. RedCoach, üç farklı sınıf sunmaktadır: Premium Economy, Business Class ve First Class.

RedCoach

Premium Economy koltuklar ~ 40 cm, Business Class koltuklar ~ 45 cm ve First Class koltuklar ~ 53 cm genişliğe sahiptir.

Tüm koltuklarda standart olarak ayak desteği vardır. Business Class ve First Class koltuklar ayrı olarak 140 derece geri yatma imkanına sahiptir.

RedCoach - En Lüks Otobüsler

RedCoach, bu deneyime ek olarak dizüstü bilgisayar ya da tablet için kucak masası, güç çıkışı, otobüs içi tuvalet ve benzeri çok sayıda ek imkan sunmaktadır.

5- Featherlite Vantare Platinum Plus

Featherlite Mykonos olarak da bilinen Featherlite Vantare Platinum Plus, çok yolculu ticari bir otobüsten ziyade belirli bir kişiye ya da gruba yönelik kiralama sistemi ile hizmet veren ve bir anlamda karavan olarak da sınıflandırabileceğimiz lüsk bir otobüs.

Featherlite Vantare Platinum Plus

Adeta küçük bir ev gibi düzenlenen Vantare, tam olarak nasıl konfigüre edildiğine bağlı olarak genellikle size bir oturma takımı, iki yatak odası, iki banyo, mutfak ve çalışma alanı sunacaktır.

Yolcuların tüm olası ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan alanlar gündelik yaşantınızda size lazım olabilecek hemen her şeyi içerecek şekilde planlanmıştır.

Featherlite Vantare Platinum Plus - En Lüks Otobüsler

Elbette kiralama hizmeti sunan taşıma şirketi bu konfigürasyonu farklı amaçlara yönelik olarak çok farklı şekillerde de ele alabilir.

Featherlite Vantare Platinum Plus - En Lüks Otobüsler

Featherlite Vantare Platinum Plus benzeri otobüsler genellikle iş insanları, müzik grupları ya da siyasetçiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Siz de herhangi bir otobüs yolcuğunu daha konforlu hale getirmek için uygulayabileceğiniz önerilere Keyifli Bir Otobüs Yolculuğu için Püf Noktalar isimli listemiz üzerinden göz atabilirsiniz.

Yolculuklardan keyif almanın bir diğer yolu da en ucuz bileti satın aldığınızı bilmekten geçer. Enucuzu.com, en ucuz otobüs bileti seçenekleri ile ucuza ve indirimli seyahat etmenize yardımcı olur.

Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır