Belgrad Gezi Rehberi ile Belgrad Gezilecek Yerler, Belgrad Yemekleri ve Belgrad En İyi Restoranlar listelerimize ulaşabilir, Belgrad seyahatiniz öncesinde ve sırasında yardımcı olabilecek püf noktaları öğrenebilirsiniz.

Güneydoğu Avrupa ülkesi Sırbistan’ın başkenti olan Belgrad; tarihi dokusu, hareketli gece hayatı, yerel mutfağı ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik vize muafiyeti ile Türk vatandaşlarının sıklıkla tercih ettiği rotasyonlar arasında yer almaktadır.

Vizesiz Giriş Yapılabilen Ülkeler isimli rehberimize göz atarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize muafiyetine sahip oldukları ülkelerin tam listesini inceleyebilirsiniz.

Belgrad Hakkında

Ülke Sırbistan Cumhuriyeti
Bölge Güneydoğu Avrupa
Resmi Dil Sırpça
Para Birimi Sırp Dinarı (SRP)
Vize Gereksinimleri Yalnızca Pasaportla Giriş Yapılabilir (90 Güne Kadar)
Şehir Nüfusu 1.681.405
İklim Ilıman Dönencealtı İklimi (Yıllık Ort: 12.5 °C)
Zaman Dilimi UTC +1 (CET) / UTC +2 (CEST)
Trafik Akış Yönü Sağ
Telefon Kodu +381
En Yakın Havalimanı Belgrad Nikola Tesla Havalimanı (20 KM)

Belgrad, yerel olarak “Beyaz Şehir” veya “Beyaz Kale” anlamlarına gelen Beograd (Београд) olarak adlandırılır.

Bu isimlendirme, M.Ö. 279 yılında Doğa Roma İmparatoru I. Justinianus tarafından inşa edilmiş olan kaleden (Kalemegdan) gelmektedir.

Yapımından bu yana birkaç kez yıkılan ve yeniden inşa edilen kale, şehrin uzun tarihinin önemli bir simgesi hâline gelmiştir.

Belgrad Gezilecek Yerler Listesi

  • Cumhuriyet Meydanı
  • Knez Mihailova Caddesi
  • Kalemegdan Parkı
  • Belgrad Kalesi
  • Skadarlija
  • Terazije Meydan
  • Aziz Sava Katedrali
  • Savamala
  • Aziz Mihail Katedrali
  • Bayraklı Camii
  • Taşmeydan Parkı
  • Sırbistan Ulusal Müzesi
  • Nikola Tesla Müzesi
  • Sırbistan Ulusal Meclisi Binası
  • Ada Ciganlija

Belgrad Gezilecek Yerler 1- Cumhuriyet Meydanı

1- Cumhuriyet Meydanı

Stari Grad sınırlarında bulunan Cumhuriyet Meydanı, Belgrad’ın en merkezi meydanlarından birisidir ve Sırbistan’ın Osmanlı’dan bağımsızlığını kazanmasını simgeleyen Prens III. Mihailo Obrenovic’in heykeline ev sahipliği yapmaktadır.

Heykelin elinin bugünkü adı ile İstanbul’u işaret ettiğine inanılmaktadır.

Prens Mihailo anıtı yerel halk tarafından günümüzde orijinal isimden ziyade Sırpçada “ata” anlamına gelen “kod konja” ismi ile anılmaktadır.

Cumhuriyet Meydanı, Belgrad’ın en işlek caddelerinden birisi olan Knez Mihailova Caddesi’nin hemen yanındadır.

2- Knez Mihailova Caddesi

Adını Prens III. Mihailo Obrenovic’ten alan Knez Mihailova Caddesi, Belgrad’ın en işlek yaya akışına sahip olan caddesidir ve çok sayıda yerel ve küresel mağazaya ev sahipliği yapmaktadır.

Terazjie’den Kalemegdan Parkı’na dek uzanan caddede Mango, Zara, GAP, Nike, Diesel, Sephora, New Look, Swarovski, Adidas, Bata ve Bally gibi çok sayıda küresel giyim mağazası bulunmaktadır.

Ayrıca alanda pek çok restoran, kafe ve bar da vardır.

Caddenin Kalemegdan Parkı’na uzanan sonunda ise orta büyüklüğe sahip ve popüler bir alışveriş merkezi olan Rajiceva AVM bulunmaktadır.

3- Kalemegdan Parkı

Türkçe’de Kale Meydan Parkı anlamına gelen Kalemegdan Parkı, Belgrad’daki en büyük park ve en önemli tarihi eser konumundadır.

Tuna Nehri ile Sava Nehri’nin kesişim noktasında yer alan Kalemegdan Parkı, onlarca farklı türden binlerce ağaca ve Belgrad Kalesi’ni bünyesinde barındırmaktadır.

Belgrad Gezilecek Yerler - Belgrad Kalesi

4- Belgrad Kalesi

Kalemegdan Parkı içerisinde yer alan Belgrad Kalesi, kentsel alanın en eski bölümüdür. Öyle ki kentin nüfusu uzun bir süre boyunca kalenin surları içerisinde yoğunlaşmıştır. Bu nedenle Belgrad Kalesi’nin tarihi, bir bakıma Belgrad’ın tarihini yansıtmaktadır.

M.Ö. 279 yılında Doğa Roma İmparatoru I. Justinianus tarafından inşa edilen Belgrad Kalesi, birkaç kez yıkılmış ve her defasında yeniden inşa edilmiştir.

Belgrad’ın yerel adı olan Beograd (Београд) da “Beyaz Şehir” ve “Beyaz Kale” anlamlarına gelmektedir. Yani, Belgrad isminin bu kaleden gelmekte olduğunu söylememiz mümkün olacaktır.

5- Skadarlija

Cumhuriyet Meydanı’nın doğusunda bulunan Skadarlija, Paris’teki Montmarte gibi Belgrad’ın bohem bölgesi olarak bilinmektedir.

Bir zamanlarda Belgrad’ın yazarları, gazetecileri, ressamları ve sanatçıları ile dolu olan Skadarlija, günümüzde turistik amaçlara hizmet etmektedir ve çok sayıda başarılı kafeye ve restorana ev sahipliği yapmaktadır.

6- Terazije Meydanı

Önemli kamu binalarına, kültürel kurumlara, otellere, kamu anıtlarına ve parklara sahip olan Terazjie, pek çok kişi Cumhuriyet Meydanı sanıyor olsa da, Belgrad’ın merkezidir. Belgrad’ın sokak numaraları Terazije’ye en yakın yerlerden başlar.

Parlamento Binası’na, Belgrad Belediyesi’ne ve Cumhurbaşkanı Köşkü’ne ulaşabileceğiniz bu cadde Cumhuriyet Meydanı’nın ve Knez Mihailova Caddesi’nin oldukça yakınında yer almaktadır.

Belgrad Gezilecek Yerler - Aziz Sava Katedrali

7- Aziz Sava Katedrali

Yapımına 1935 yılında başlanan ve tamamlanması onlarca yıl süren Aziz Sava Katedrali, Belgrad’ın en önemli simgelerinden birisi niteliğindedir.

Oldukça merkezi bir konumda bulunan Aziz Sava Katedrali, Belgrad ziyaretinizde gezmeniz gereken yerler arasında yer alıyor.

8- Savamala

Sava Nehri’nin kıyısında yer alan Savamala, Belgrad’ın eski dönemlerinde kale surlarının dışındaki ilk yerleşim yeridir.

Yerel olarak “eski” ve “yeni” olarak adlandırılan iki farklı bölgeden oluşan Savamala, özellikle de hareketli gece hayatı ile öne çıkmaktadır.

9- Aziz Mihail Katedrali

Belgrad’ın ana katedrali olan Aziz Mihail Katedrali, 19. yüzyılın ilk yarısından kalma olup Belgrad’ın az sayıdaki korunmuş anıtlarından birisi konumundadır.

Sırp azizlere ait kutsal emanetlerin bulunduğu Aziz Mihail Katedrali’ni hafta sonu düğün ve vaftiz gibi etkinliklerden ötürü genellikle uygun olmadığından hafta içi ziyaret etmenizi öneririz.

Katedral, Kalemegdan Parkı’nın oldukça yakınındadır.

Belgrad Gezilecek Yerler - Bayraklı Camii

10- Bayraklı Camii

Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen Bayraklı Camii, Belgrad’daki tek camidir. Günümüzde bakıma ihtiyaç duyan cami, kare bir mimariye ve sekizgen bir kubbeye sahiptir.

Belgrad’ın Avusturya tarafından ele geçirilmesi sonrasında bir süre kilise olarak işlev gören Bayraklı Camii, ardından tekrar cami olarak yeniden dönüştürülmüştür.

11- Taşmeydan Parkı

Belgrad’da irili ufaklı çok sayıda park bulunmaktadır ve Kalemegdan Parkı’nın ardından en popüler olanı Taşmeydan Parkı olarak öne çıkmaktadır.

Aziz Mark Kilisesi’nin bulunduğu Taşmeydan Parkı aynı zamanda çok sayıda anıta, birkaç çocuk oyun alanına, yürüyüş yollarına, keyifli oturma alanlarına ve güzel bir yeşillik alana sahiptir. Belgrad’a yapacağınız ziyaretinizde mutlaka Taşmeydan Parkı’na uğrayıp bir kahve içmenizi öneririz.

12- Sırbistan Ulusal Müzesi

Cumhuriyet Meydanı’nın yanı başında bulunan Sırbistan Ulusal Müzesi, özellikle de sanatseverlerin Belgrad seyahatinde ziyaret etmesi gereken müzeler arasında yer alıyor.

Van Gogh, Gauguin, Picasso, Monet, Rubens, Mondrian ve Bosch gibi pek çok popüler ismin eserlerine ev sahipliği yapan Sırbistan Ulusal Müzesi’nde Miroslav İncili gibi önemli eserler de dâhil olmak üzere 400.000’den fazla parça bulunmaktadır.

Müze, hafta içi her gün 09:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaretlere açıkken kişi başı giriş ücreti ise 300 RSD’dir.

Belgrad Gezilecek Yerler - Nikola Tesla Müzesi

13- Nikola Tesla Müzesi

Belgrad’da bulunan Nikola Tesla Müzesi, ünlü bilim insanı Nikola Tesla’nın çalışmalarının ve icatlarının sergilendiği; 160.000’den fazla orijinal belgenin ve 5.000’den fazla kişisel eşyanın bulunduğu bir müzedir.

Müze, pazartesi günü saat 10:00 – 18:00 arası, hafta sonu dâhil geriye kalan her gün ise 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaretçileri ağırlamaktadır.

Biletler, tek kişi için 800 RSD, on kişinin üzerindeki gruplar için kişi başı 500 RSD’dir. Fiyata İngilizce rehber hizmeti de dâhildir. Ödeme yalnızca dinar cinsinden nakit olarak yapılabilir.

14- Sırbistan Ulusal Meclisi Binası

1936 yılında açılan ve 2006 yılında günümüzdeki görünümüne göre yeniden şekillendirmek için restorasyona giren Sırbistan Ulusal Meclisi Binası, neobarok mimarinin ihtişamlı yapısı ile bütünleşmiş olan 13.800 metrekare büyüklüğünde bir parlamento binası olarak ün salmıştır.

Belgrad’ın merkezinde bulunan Sırbistan Ulusal Meclisi Binası’nı özellikle de gece saatlerinde uygulanan aydınlatma ile görmelisiniz.

15- Ada Ciganlija

Sava Nehri’nin ortasında yer alan bir yarımada olan Ada Ciganlija çok sayıda spor tesisine, restorana, bara ve kafeye sahiptir.

Başta tenis kortu, bisiklet yolu, voleybol sahası, plaj voleybolu sahası, futbol sahası, kaykay rampası, basketbol sahası, beyzbol sahası, kano tesisi ve hatta snowboard eğimi olmak üzere onlarca farklı spor alanına ve tesisine sahip olan Ada Ciganlija’da 7 km uzunluğunda bir bir plaj ve çocuklar için çevrili olan ayrı bir yüzme alanı bulunmaktadır.

Belgrad Yemekleri Neler? Belgrad’da Ne Yenir?

  • Pljeskavica
  • Sarma
  • Ayvar (Ajvar)
  • Karacorceva Şnitsla (Karađorđeva šnicla)
  • Pasulij (Prebranac)
  • Cevapi
  • Gibanica
  • Gomboce
  • Burek
  • Leskovačka Kavurma
  • Reform Torta
  • Bela Corba
  • Slatko od Dunja
  • Shopska Salatası
  • Raznjici

Sırbistan’da kahvaltı güne dinç bir şekilde başlamak için bol miktarda enerji sağlamayı amaçlayan kalori ve karbonhidrat açısından zengin ve doyurucu bir öğün olarak geçer.

Sırplar genellikle kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinden oluşan üç öğünde beslenirler ve en önemli öğünleri, öğle yemeği olarak görülür.

Hemen her öğle yemeğinde çorba tüketilir ve sağlık için önemli oldukları kabul edilir. Ana yemek ise genellikle bir et yemeğidir.

Yemeklerin sonunda tatlı tüketimi de yaygındır. Tatlılar genellikle Orta Doğu, Avrupa ve bazı otantik Sırp tatlılarını içerir.

Sırp Kahvesi, en çok tüketilen alkolsüz içecek konumundadır. Bazen yanında slatko, ratluk ve rakı servis edilir. Alkollü içecekler arasında ise rakı, bira ve şarap yoğun olarak tercih edilmektedir.

Belgrad Yemekleri - Pljeskavica

1- Pljeskavica

Pljeskavica, kıyma, domuz eti, dana eti veya üçünün bir kombinasyonundan yapılan yassı, yuvarlak bir köftedir ve genellikle patates kızartması ile servis edilir.

Pljeskavica bazen ekmek arası olarak da servis edildiği için zaman zaman Sırp Hamburgeri olarak da adlandırılmaktadır.

Baharat olarak kırmızı biber ve tuz ile süslenen pljeskavica, zaman zaman ince kıyılmış soğan ve sarımsak da içerir.

2- Sarma

Türk mutfağının temel yemeklerinden birisi olan sarma; Balkanlar, Orta Avrupa, Güney Kafkasya ve Orta Doğu ülkelerinde de sıkça tüketilmektedir.

Belgrad’da da yoğun olarak tüketilen sarma, genellikle sade yoğurt, patates püresi ve çıtır ekmek ile servis edilir.

3- Ayvar (Ajvar)

Ayvar, közlenmiş patlıcan, acı biber, sarımsak ve domates salçası içeren bir tür kırmızı biber ezmesidir ve Belgrad’ın yerel lezzetlerinden birisidir.

Özellikle de ızgara etin yanında sunulan ayvar, bazen direkt olarak ekmeğin üzerine sürülerek de tüketilmektedir.

Belgrad Yemekleri - Karacorceva Şnitsla

4- Karacorceva Şnitsla

Karacorceva Şnitsla, kaymak ile doldurularak galeta ununa bulanan ve kızgın yağda kızartılan dana veya domuz pirzolasından oluşan geleneksel bir Sırp yemeğidir.

Karacorceva Şnitsla sipariş ettiğinizde yanında genellikle kavrulmuş patates, limon dilimi ve tartar sosu servis edilir.

5- Pasulij (Prebranac)

Pasulij; soğanla pişirilen fasulye, Macar toz biberi, yağ ve sudan pişirilen geleneksel ve popüler bir Sırp yemeğidir.

Genellikle bir ana yemekten ziyade yardımcı yemek görevi gören pasulij, tabii ki tek başına bir ana yemek olarak da tercih edilebilir.

6- Cevapi

Cevapi kelimesi, Türkçe’deki kebap kelimesinden türetilmiştir ve Sırbistan’ın ulusal yemek olarak nitelendirdiği bir tür kebaptır.

Genellikle bir tabakta, pidenin üzerinde, beş ila on parçalık gruplar hâlinde, yanında soğan, ekşi krema, kaymak, ayvar ve tuz ile servis edilir. Cevapi sığır ve kuzu etinden yapılabildiği gibi domuz etinden de yapılabilmektedir.

Belgrad Yemekleri - Gibanica

7- Gibanica

Gibanica, turta benzeri bir yemektir ve mayalı hamurla yapılsa da sıklıkla yufka hamurunu penir ve yumurtadan oluşan kremsi bir kombinasyonla birleştirir.

Guzvara, en popüler olanıdır: Yufka hamuru, taze inek peyniri ve yumurtadan oluşan bir karışıma batırılır. Ardından güveç şeklinde pişirilir.

8- Gomboce

Gomboce, erik dolgulu hamurdur. Hamur; patates, yumurta ve un ile yapılır. Belgrad’da tüketilen tatlılardan birisi olan gomboce, kentin bazı noktalarında knedle olarak da adlandırılır.

9- Burek

Burek, çeşitli malzemelerin karışımı ile hazırlanan böreklerdir. Örneğin burek sa sirom, yumurta ve peynir karışımı ile hazırlanan bir yufka böreğidir.

Börek, Belgrad’da genellikle bir kahvaltı ürünü olarak kabul edilir ancak gün içinde börek yiyen insanları da görebilirsiniz.

Belgrad Yemekleri - Leskovačka Kavurma

10- Leskovačka Kavurma

Leskovačka Kavurma, domuz etinden ve sakatatlarından yapılan bir kavurmadır ve genellikle bir ana yemekten ziyade meze olarak tüketilir.

11- Reform Torta

Çok katmanlı bir Sırp tatlısı olan reform torta, pandispanya ve kremalı çikolata dolgusundan yapılan bir kektir.

Pandispanya; yumurta akından, şekerden ve cevizden yapılır. Dolgu için kullanılan çikolata ise yumurta sarısı, şeker ve tereyağı karışımı ile hazırlanır.

12- Bela Corba

Belgrad’ın popüler çorbalarından birisi olan bela corba; tavuk göğsü, yumurta, patates, soğan, un, havuç, maydanoz ve birkaç baharat ile hazırlanan doyurucu bir çorbadır ve ekşi krema ile servis edilir.

Genellikle yemek öncesi olarak tüketilen bela corba, bazen, özellikle yaz aylarında ana yemek olarak da servis edilir.

Ana öğün olarak hazırlandığında doyuruculuğu artırmak için daha fazla patates ile hazırlanır ve yanında taze lahana salatası ile servis edilir.

Belgrad Yemekleri - Slatko od Dunja

13- Slatko od Dunja

Slatko olarak da bilinen slatko od dunja, küp şeklinde doğranmış veya rendelenmiş ayvaların su, şeker ve limon suyunun lezzetli bir karışımında pişirildiği, yerel bir reçeldir. Bazen çeşitli baharatlarla veya kıyılmış cevizle zenginleştirilir.

Slatko, pek çok yerel tatlıda kullanılmaktadır ancak bazen kendi başına bir bardak su veya yerel brendi ile de sunulur.

14- Shopska Salatası

Shopska Salatası, Sırbistan’daki yemeklerin yanında çok sık servis edilen yerel bir salatadır. Genellikle beyaz penir, domates, salatalık, soğan, ayçiçek ya da zeytinyağı, tuz ve acı biber ile hazırlanır.

Malzemelerin yoğunluğu ve çeşitlendirilmesi farklı bölgeler arasında değişiklik gösterebilir. Türk mutfağındaki çoban salatasına oldukça benzerdir ancak ek olarak beyaz peynir içerir.

15- Raznjici (Ražnjići)

Raznjici, Sırbistan’ın yerel şiş kebabıdır. Bazen meze veya yardımcı yemek olarak bazen de ana yemek olarak tüketilir.

Belgrad En İyi Restoranlar Listesi

  • NEBOJŠA Restaurant
  • Kafana Pavle Korcagin (Павле Корчагин)
  • Zavicaj
  • Pizzeria Restaurant S
  • Restoran Babaroga
  • Kafe Poslastičarnica Moskva

Belgrad Restoranları - NEBOJŠA Restaurant

1- NEBOJŠA Restaurant

  • Google İşletme Puanı: 4,8 / 5,0 (170)
  • Tripadvisor Puanı: 5,0 / 5,0 (145)
  • Fiyatlandırma: Belgrad Ortalamasının Üzerinde

Belgrad seyahatiniz sırasında yalnızca Sırbistan’ın yerel yemeklerini deneyimlemekle yetinmek istemiyorsanız, hem yerel yemekleri hem de uluslararası yemekleri ile öne çıkan modern bir restoran olan NEBOJŠA Restaurant’a şans vermek isteyebilirsiniz.

Park manzaralı güzel bir bahçeye sahip olan NEBOJŠA Restaurant’ın en önerilen yemekleri listesinde kuzu nebojsa, tencerede cevapi, ördek göğsü ve kremalı dana eti yer alıyor.

Ayrıca geniş bir şarap ve kokteyl listesine sahip olan restoranda çeşitli uluslararası lezzetleri de deneyimleyebilirsiniz.

2- Kafana Pavle Korcagin (Павле Корчагин)

  • Google İşletme Puanı: 4,9 / 5,0 (13.914)
  • Tripadvisor Puanı: 5,0 / 5,0 (492)
  • Fiyatlandırma: Belgrad Ortalamasında

Belgrad’ın en popüler restoranlarından birisi olan Kafana Pavle Korcagin, Sırbistan’ın yerel yemeklerini denemek isteyenler için ideal seçeneklerden birisidir.

Fiyat açısından Belgrad’ın genel fiyat ortalamasına yakın olan restoran, aynı zamanda bar olarak da hizmet vermekte ve alkollü içecek servisinde de bulunmaktadır.

Menüler yalnızca Sırp Kiril alfabesi ile yazılmış olduğu için menüdeki seçeneklerin ne anlama geldiğini anlamak adına Google Lens ve Apple Çeviri uygulaması gibi kamera üzerinden anlık çeviri yapan uygulamaları kullanmanız gerekebilir.

3- Zavijac

  • Google İşletme Puanı: 4,6 / 5,0 (3.311)
  • Tripadvisor Puanı: 4,5 / 5,0 (1.844)
  • Fiyatlandırma: Belgrad Ortalamasının Üzerinde

Gavrila Principa Caddesi üzerinde bulunan Zavijac, Belgrad’ın yukarıda listelemiş olduğumuz pek çok yerel ve popüler yemeğini deneyimlemek için harika seçeneklerden birisidir.

Özellikle de etli yemek seçenekleri ile öne çıkan Zavijac, geniş bir yerel ve ithal alkol seçeneğine de sahiptir.

Belgrad Restoranları - Pizzeria Restaurant S

4- Pizzeria Restaurant S

  • Google İşletme Puanı: 4,9 / 5,0 (1.456)
  • Tripadvisor Puanı: 5,0 / 5,0 (325)
  • Fiyatlandırma: Belgrad Ortalamasının Üzerinde

Gittiğiniz her ülkede ve şehirde o yöreye özgü pizza seçeneklerini deneyimlemekten keyif alıyorsanız, muhtemelen Belgrad’ın en iyi pizzacılarından birisi olan Pizzeria Restaurant S’e uğramadan ayrılmamalısınız.

Belgrad’ın Zrenjanin’e doğru çıkışında bulunan Pizzeria Restaurant S, Cumhuriyet Meydanı’na toplu taşıma ile yaklaşık 45 dakika, araba ile yaklaşık 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

5- Restoran Babaroga Steakhouse

  • Google İşletme Puanı: 4,6 / 5,0 (1.614)
  • Tripadvisor Puanı: 4,0 / 5,0 (85)
  • Fiyatlandırma: Yüksek

Belgrad’ın popüler steakhouse restoranlarından olan Babaroga, uğrayanların genellikle oldukça memnun kaldığı restoranlardan birisi.

Fiyat açısından Belgrad’ın genel fiyat ortalamasının üzerinde olan restoran, sunumları ve yerel şarapları ile de konukların beğenisini kazanmaktadır.

6- Kafe Poslastičarnica Moskva

  • Google İşletme Puanı: 4,6 / 5,0 (644)
  • Tripadvisor Puanı: 4,5 / 5,0 (409)
  • Fiyatlandırma: Yüksek

Bir tatlı ve çay molası vermeye ne dersiniz? Kafe Poslastičarnica Moskva, Belgrad yolculuğunuz sırasında birbirinden farklı onlarca çeşit tatlı ve dikkat çeken iç mekan tasarımı ile keyifli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.

Menüde pasta, cheescake, tart, baklava, makaron, meyve salatası, pancake, wrap, dondurma, kahve, çay ve diğer pek çok tatlı, tuzlu ve içecek seçeneği bulunuyor.

Enucuzu.com

Enucuzu.com ile en ucuz uçak ve otobüs bileti kampanyalarını takip edin, bir sonraki seyahatinizi şimdiden planmaya başlayın!

Uçak Bileti

İstanbul Uçak Bileti
Ankara Uçak Bileti
İzmir Uçak Bileti
Antalya Uçak Bileti
Adana Uçak Bileti
Gaziantep Uçak Bileti

Kurumsal

Hakkımızda
Çerez Politikası
KVKK
Kariyer
Duyurular
Aydınlatma Metni

Destek

0850 255 7777
[email protected]
Hafta İçi 09:00 – 18:00

Türsab Sertifikası

Ucuza Seyahat 
TURSAB 10179


enucuzu.com ©2023 – Tüm Hakları Saklıdır